www.Slagerij - Renkens.nl
Sittard

Aanbieding van de week

Mooie magere Varkens Schnitsels per 100 gram slechts Euro1,10

Gemengd gekruid Gehakt, zonder conserveringsmiddel, per 100 gram slechts Euro 0,78

Toonbank_3_2009_021    Barbequeu_Artikelen_Toonbank_3_2009_062

 

 

            Gehakt_Bakken_2009_3_110   VERS GEMENGD GEKRUID GEHAKT

ons gemengd gekruid gehakt wordt klaar gemaakt zonder conserverings middel
 
van mager rund- en varkensvlees en zonder kleurstoffen en fijn gemalen.


Mooi mager RUNDER GEHAKT,

Dit wordt gemaakt van heel mager
rundvlees
en super fijn gemalen.

           Braadworst_en_Sausijsjes_3_2009_097
Braadworst

onze braadworst wordt gemaakt van mager runder en varkensvlees.
Fijn gemalen en zonder conserverings middel en kleurstoffen.
 

De sausijsjes zijn van het zelfde gehakt gemaakt.
groente sausijsjes.

Hier wordt mager gemengd gehakt gemengd met soepgroenten,
wat een heel andere smaak aan het vlees geeft.


Kalfslapjes_Site_IMGP0092   KALFSVLEES

ons Kalfsvlees is van Nederlandse afkomst.
Kalfsoesters, Kalfsbiefstukjes   
We hebben mooie Kalfs schnitsels
(gepaneerd of naturel) 

        
Kalfscoteletten zonder been, fijn
 of  grof uit gesneden

 

 

RUNDVLEES


Wij hebben mooi rundvlees, wat telkens door ons zelf wordt uitgezocht.
We proberen altijd onze kwaliteit zo goed mogelijk te houden en
waardoor het mogelijk is om steeds een goede biefstuk te
presenteren of een goed stukje rosbief.

Ook het Stoofvlees is hierdoor
natuurlijk van een goede kwaliteit en wordt zeer veel gevraagd.


Onze runderpoulet is mooi mager om een
heerlijke Haché of Zuurvlees van te maken.

 

Rundvlees assortiment bestaat uit:

Runderfilét biefstuk
(ossehaas zonder ketting, dag prijs)

Lende Biefstuk,
Kogelbiefstuk, Runder Rosbief
(staartstuk, bloemstuk)
Mooie magere poulét, Braadstuk (ezeltje, stoofstuk),

                   
             

Antrecote_2  ENTRÉCOTE

 


   MOOI MAGER MALSE ENTRÉCOTE

   U kunt onze entrécote door
   braden of als rosbief braden.
   Ook fijn om als steak op de
   barbecue naturel of gemarineerd.

FIJNE MAGERE RUNDERLAPPEN

 

OM GAAR TE BRADEN

 

 

 

RUNDER-SUCADE LAPPEN
OM GAAR TE
SUDDEREN( 2 á 3 uur)


MOOIE MALSROSBIEF-LAPPEN

RUNDER Soepvlees
 

          PLATRIB OF KLAPSTUK MET BEEN
     OM EEN HEERLIJKE
KRACHTIGE SOEP VAN TE MAKEN

SCHENKEL

 

      MET BEEN EN MERGPIJPJE ERIN
 

MAGER BOUILLION VLEES

 

OM EEN HEERLIJKE MAGERE BOUILLON SOEP VAN TE MAKEN

    
RIBLAPPEN

 

voor goulasch van te maken of een heerlijke krachtige bouillion

 

 

 

10 MINUTEN KLAAR ARTIKELEN!!!

Boomstammetjes__2009_3_088  BOOMSTAMMETJES

   Gemengd gekruid gehakt met ham en kaas erdoor gemalen


Cajun_Schijven_3_2009_070
  CAJUN SCHIJVEN

 

Gemengd gekruid gehakt met cajunkruiden,

 


Parijse_Bief_3_2009_066   PARIJSE BIEF

   een Parijse Bief bestaat uit fijn gesneden Runder Bief-en rosbiefreepjes.
   Dit wordt met een speciaal sausje gemengd en tot een bal gekneed,
   waarna er een stukje kruidenboter op komt.
   De kruidenboter is bedoeld om als sausje NA het braden
   over de biefstuk te laten smelten, niet om de Parijse Bief mee te braden.

 

 

 

 

 

VARKENSVLEES

 

 

Filet_lapjes_SITE_IMGP0062  UITGEBEENDE VARKENSFILÉT

Mooi mager zo wel aan het stuk, als rollade of als lapjes verkrijgbaar.
Gekruid of naturel.

FIJNE MAGERE HAMLAPPEN


MAGERE VARKENSPOULÉT


SHOARMA VAN DOORREGEN VARKENS VLEES


STEELCOTELETTEN OF MAGERE HALSCARBONADE'S

 

FIJNE SPARE RIBJES

VARKENS VLEES MET BOTJE
FIJN OM TE GRILLEN OF OP DE BARBEQUE

 

FIJNE SOEPRIBJES

VARKENS VLEES MET BOTJE
( KRABBETJES)